About Airmoves

  • Airmoves Skydiving about Airmoves Ron Kramer eigenaar oprichter
  • Airmoves Skydiving Oostwold Frankrijk Marokko vakantie parachutespringen

Airmoves Skydiving is een professionele (full time) parachuteschool en (sinds 2005) aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, afdeling parachutespringen. Al jaren achtereen trendsetter in het opleiden van vrije val leerlingen en gevorderde springers en toonaangevend in het organiseren van skydive trips/parachute vakanties op bijzondere locaties.

Een progressieve instelling en een persoonlijke benadering bij het opleiden van skydivers zorgen ervoor dat Airmoves zich onderscheidt als opleider in het parachutespringen. Daarbij hanteren wij een duidelijke visie over de technieken en materialen die hierbij worden gebruikt. Door te werken met hoog gekwalificeerde en gemotiveerde instructeurs kunnen wij voldoen aan ons motto: optimale beleving met maximale veiligheid.

Op onze zomerlocatie Royan in Frankrijk zijn we ieder jaar in de zomer geopend van half juni tot eind augustus. 10 weken lang zon, zee en avontuur aan de Atlantische kust met opleidingen AFF, A-brevet, en Airmoves Aerial Awareness (AAA).
En dan Beni Mellal in Marokko. De vaste plek van Airmoves in de winter voor jouw "alternatieve wintersport" met een 10 daagse parachutevakantie in de periode van eind december /begin januari.

Ron Kramer. -oprichter/eigenaar Airmoves. -professioneel instructeur parachutespringen sinds 1990, vele leerlingen opgeleid, organisator van evenementen en reizen parachutespringen. -militair instructeur parachutespringen van 1989 tot 2002. -12.000 + sprongen. -tandem instructeur sinds 1990. -AFF instructeur sinds 1991. -examinator tandem voor KNVvL van 1998 tot 2008. -examinator AFF voor KNVvL van 2001 tot heden. -lid Spring Technische Commissie afd. para van 2002 tot heden. -nationaal team FS4 1992/1993, Nationaal kampioen 1993, WK 1993.