Royan - Frankrijk

  • Airmoves parachutespringen opleiding Frankrijk vakantie AFF A-brevet AAA skydiven springen
  • AFF opleiding parachutespringen Frankrijk vakantie Soulac
  • skydive Royan adrenaline skydiven Airmoves skydiving
  • Royan skydive Airmoves skydiving opleiding AFF skydivevakantie
  • Airmoves parachutespringen Frankrijk vakantie AFF A-brevet AAA skydiven springen
  • Airmoves Royan skydiven opleiding AFF skydive Frankrijk
  • parachutespringen Frankrijk Royan Airmoves skydiven opleiding

Royan - Frankrijk
Je wil gaan parachutespringen en dat graag combineren met een vakantie in Frankrijk. Skydive vakantie dus. Dat is precies wat wij al jaren doen in Royan, en dat doen we niet voor niets op deze schitterende plek. Zon zee en avontuur aan de Franse westkust op nog geen 1000 kilometer van Utrecht.

      

          
Je reis naar Royan
Royan ligt aan de Franse westkust, 100 kilometer ten noorden van Bordeaux. Het is mogelijk om te vliegen vanaf verschillende bestemmingen naar Bordeaux. Vanaf het vliegveld in Bordeaux kan je dan de trein nemen naar Royan. Royan ligt op nog geen 1000 kilometer afstand van Utrecht. Afhankelijk van de drukte doe je met de auto ongeveer 10 tot 12 uur over de reis. Het is ook mogelijk om per luxe touringcar van de firma Starliner naar Royan te reizen. Je vertrekt op vrijdagavond vanaf verschillende opstapplaatsen en komt dan zaterdagmorgen aan in Royan, waar wij je dan oppikken om je naar het vliegveld/camping te brengen.Een week later brengen wij je weer naar het vertrekpunt in Royan en vertrek je op zaterdagavond naar Nederland. Daar kom je dan zondagmorgen weer aan. Prijs voor een retour busreis is € 140.

De stad Royan 
Royan is een Franse kustplaats 100 km ten noorden van Bordeaux. Het is een badplaats in de Cognac streek, met vele restaurants, winkeltjes, surfshops en een levendige boulevard met prachtige brede stranden. In de omgeving van Royan bevinden zich meerdere campings en in het zomerseizoen bruist het dorp van de activiteiten. Airmoves Skydiving organiseert al jaren opleidingen parachutespringen op deze mooie plek en is de aangewezen organisatie voor jouw skydivevakantie.

      


            
Vliegveld en camping
Op 5 km (10 minuten) van het strand, net buiten de stad Royan, bevind zich het vliegveld met direct daarnaast het landingsterrein en de camping. Op de camping kan je kiezen tussen het kamperen in eigen tent/caravan, een bunkhouse/slaapzaal of chalets met 3 kamers, terras, eigen keuken en douche. Hier vind je ook een gezellige bar en restaurant waar je na het springen kunt nagenieten. Vanaf de camping loop je in twee minuten over het landingsterrein naar de hangaar bij het vliegveld waar de opleiding en het parachutespringen plaatsvindt. Het uitzicht over de Atlantische oceaan van onder je parachute is schitterend en zal je niet snel vergeten.

      

En verder
In de omgeving van Royan is genoeg te doen om je naast het springen niet te vervelen: o.a. paardrijden, karten, fietsen en surfen. In de omgeving bevinden zich meerdere chateau's welke je kunt bezoeken en verse gamba's zijn de seizoensspecialiteit van deze streek. In Royan is het mogelijk om per dag of een hele week een fiets te huren.
Of je kunt gewoon lekker op het mooie strand van Royan gaan liggen.

      

Airmoves in Royan is de ideale plek om je opleiding parachutespringen te combineren met een vakantie aan de Atlantische kust.


Camping voor skydivers:
 
Tent: 8 euro per nacht 
Tent met stroom: 11,50 euro per nacht  
Caravan/camper: 11,50 euro per nacht 
Bunkhouse/slaapkamers: 17 euro p.p. per nacht  

Opleidingsdata 2020: 
-14 juni t/m 20 juni 
-21 juni t/m 27 juni    
-28 juni t/m 4 juli 
-5 juli t/m 11 juli 
-12 juli t/m 18 juli 
-19 juli t/m 25 juli 
-26 juli t/m 1 augustus 
-2 augustus t/m 8 augustus 
-9 augustus t/m 15 augustus 
-16 augustus t/m 22 augustus 
-23 augustus t/m 20 augustus
-30 augustus t/m 5 september

Prijzen opleidingen parachutespringen:
Opleiding Accelerated Freefall (AFF): 1245 euro 
Opleiding Airmoves Aerial Awareness (AAA): 2445 euro 
Opleiding A-brevet: 595 euro  
* Alle prijzen zijn exclusief reis en verblijfskosten.


Alles dichtbij.

"In Royan heb ik direct een fiets gehuurd. Vanaf de camping loop je zo naar het vliegveld om te springen en op de fiets zit je in 10 minuten op het strand, in het dorp of bij de supermarkt. Handig."
Danny.


Ieder weekend mogelijk.

Met de firma Starliner reis je met een luxe touringcar naar Royan. Je vertrekt op vrijdagavond vanuit Nederland en komt dan zaterdagmorgen aan in Royan. Een week later vertrek je op zaterdagavond naar Nederland waar je dan zondagmorgen aankomt.
Prijs voor een retour busreis is €140.


Kom ook skydiven.


"We hadden nooit verwacht dat skydiven zo toegankelijk zou zijn! Begripvolle instructeur die de lessen mooi en eenvoudig kan overbrengen. Het strand en dorp vlakbij maakt het compleet. Een onvergetelijke ervaring".
Abdi, Steven en Tommy.


Tijd om te ontspannen.


Royan heeft een schitterend strand wat op 5 km van het vliegveld ligt. Na het springen zit je zo op het strand om nog even een duik te nemen en bij te kleuren in de zon.


Spectaculair uitzicht.

"Tijdens de sprong had ik het eerlijk gezegd te druk om van het uitzicht te genieten. Maar tijdens de vlucht omhoog in het vliegtuig en eenmaal onder de parachute is het met de oceaan en het strand zo vlakbij echt adembenemend".
Christiaan.

AFF AAA A-brevet

Inschrijven


Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Google+